W związku z realizacją Podprogramu 2023 w ramach Programu Fundusze Europejskie na pomoc Żywnościową 2021-2027 r Oddział Rejonowy PCK w Bytomiu informuje, że rozpoczął realizację działań w ramach środków towarzyszących. Działania towarzyszące trwać będą od 29.07-30.08.2024 r według dołączonego harmonogramu. Działania towarzyszące , warsztaty przeprowadzane są w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich Bytom ul. Żeromskiego 26. Beneficjenci proszeni są o zabranie ze sobą długopisu oraz kartki do notatek.
- 29.07.2024 r.godz.10.00 - Warsztaty dietetyczne - prawidłowe i racjonalne żywienie
- 30.07.2024 r. godz. 10.00 - Warsztaty dietetyczne - Nie marnuj jedzenia i wartości dietetycznej.
- 31.07.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty edukacji ekonomicznej.
- 1.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty kulinarnie mocni.
- 2.08.2024 r. godz.10.00- Warsztaty dietetyczne - prawidłowe i racjonalne żywienie.
- 5.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty dietetyczne - Nie marnuj jedzenia i wartości dietetycznej.
- 6.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty edukacji ekonomicznej.
- 7.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty kulinarnie mocni.
- 8.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty dietetyczne - prawidłowe i racjonalne żywienie.
- 9.08.2024 r. godz.10.00 - Warsztaty dietetyczne - Nie marnuj jedzenia i wartości dietetycznej.
- 26.08.2024 r. godz.13.00 - Warsztaty edukacji ekonomicznej.
- 27.08.2024 r. godz.13.00 - Warsztaty kulinarnie mocni.
- 28.08.2024 r. godz.13.00 - Warsztaty dietetyczne - prawidłowe i racjonalne żywienie.
- 29.08.2024 r. godz.13.00 - Warsztaty dietetyczne - Nie marnuj jedzenia i wartości dietetycznej.
- 30.08.2024 r. godz.13.00 - Warsztaty kulinarnie mocni.